Tattoo shop Purmerend

tattoo Purmerend

Tatoeages worden steeds populairder. Liepen vroeger alleen zeelieden met een anker op hun arm, tegenwoordig zie je ze terug in alle lage van de bevolking. Van 18-jarige meisjes met een hertje op hun enkel, stoere 29-jarige mannen met tribal tatoeages tot aan oudere mensen die met een tatoeage een bepaalde belangrijke gebeurtenis een plekje op hun lichaam willen geven. Kortom, er zijn veel verschillende soorten mensen die tattoo’s laten zetten en ze doen het allemaal met een eigen reden. Dat maakt het ook zo leuk. Geen enkele tatoeage is hetzelfde en voor iedereen hebben ze weer een ander verhaal. Tegenwoordig kan ze je trouwens overal laten zetten. Er zijn namelijk door het hele lang tatoeagewinkels, en er is dus ook een tattoo shop in Purmerend, bijvoorbeeld Jack Jacked Tattoo & Design.

Bedenk goed wat je wilt

Waar je ook een tatoeage laat zetten, bedenk goed wat je wilt. Zoek plaatjes op Pinterest, via Google of laat je inspireren door bekendheden. Het kan ook echt van alles zijn, van een diertje, je favoriete quote tot aan een een geometrische vorm. De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Daarnaast kan je er voor kiezen om voor zwarte lijnen te gaan of voor kleur. Dit maakt een wereld van verschil. Als je eenmaal weet wat je wilt en waar je dit wilt, moet je uiteraard een duidelijk plaatje meenemen naar de shop. Zo kan de tatoeëerder goed zien wat je precies wilt en zal het uiteindelijke resultaat precies zo zijn zoals jij dat voor ogen hebt. Alleen zo krijg je de tattoo die jij wilt.

Redenen om een tatoeage te laten zetten

Maar waarom zou je überhaupt een tatoeage laten zetten? Is dit niet zonde van je lichaam? En is het niet gevaarlijk? Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom jij een tatoeage wilt laten zetten.
1. De eerste reden kan zijn: omdat het kan. Jij bent de baas over je eigen lichaam, dus als jij het wilt versieren met een of meerdere mooie en misschien wel betekenisvolle tatoeages, dan moet je dan doen.
2. Een tweede reden kan zijn dat het een eerbetoon is aan iemand waar je van houdt, dit kan iemand zijn die nog leeft of een overleden persoon. Op deze manier draag je de persoon altijd bij je, bijvoorbeeld in de vorm van een foto op je lichaam, een naam of iets anders.
3. Daarnaast is het natuurlijk ook een vorm van kunst. Dat het op jouw lichaam staat, en niet aan de muur hangt, verandert daar niks aan. Het is mooi om te zien. Er kan nog een extra betekenis zijn, maar dit hoeft niet.
4. Het kan zelfs een reden zijn om een tattoo te nemen om een bepaald iets van je lichaam, waar je niet zo tevreden mee bent, een beetje te verhullen. Je kan dan denken aan pigmenvlekken, littekens et cetera.
5. Het kan ook een manier zijn om een bepaalde periode af te sluiten en het een plek te geven, zodat je verder kan met je leven. Alsof je ergens een punt achter zet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *