Een goochelaar op je feest

goochelaar utrecht

Een Goochelaar Utrecht kan je feest tot een onvergetelijke ervaring maken voor jong en oud. Of hij zich nou bezig houdt met de kinderen en zorgt dat de ouders de ruimte hebben om zich onderling te vermaken of dat hij het middelpunt van het feest is, er zijn allerlei mogelijkheden als je een goochelaar voor je feest inhuurt. Iedereen gaat uiteindelijk met een lach naar huis en zal nog tijden je feest ter sprake brengen.

Waarom een goochelaar inhuren

Een goede goochelaar kan op ieder feest of evenement ingezet worden. Er zijn vele manieren van goochelen die toegepast kunnen worden afhankelijk van de situatie. De goochelaar zorgt voor een exclusieve magische ervaring voor iedere gast. De verschillende vormen waarin een goochelaar zijn act(s) vorm geeft wisselen per goochelaar. Ga hiervoor in gesprek met de goochelaar zodat je weet wat je kan verwachten en een onvergetelijke ervaring beleeft wordt door jong en oud.

De vormen van goochel acts

Een van de vele vormen is table magic, dit is een zeer interactieve vorm van goochelen waaraan iedereen zelf deelneemt aan het tover spektakel. Je hebt er geen speciale verlichting of versterking voor nodig, waardoor het een zeer makkelijk te boeken goochelaars act is. Het enige wat je nodig hebt is gasten, de leeftijd maakt niet uit, en een tafel met wat rustige achtergrondmuziek. Betoverde alledaagse voorwerpen, fascinerende magie en onmogelijke kunststukjes zullen je gasten lang in hun geheugen meedragen. Dan is er nog de zogenaamde walkaround magic, hierbij bevindt de goochelaar zich tussen je publiek als een alter ego. De gasten worden verrast met mime en magie. Een geweldige combinatie. Er wordt geïmproviseerd op alles wat er om de goochelaar heen gebeurd en dit levert soms hilarische taferelen op. Het ene moment is hij de ongenodigde gast die onzin uitkraamt en voor je het weet wordt die verveelde ober ineens een kei in lepels buigen of gedachten lezen. Uiteraard kan je de goochelaar ook als centrale act laten optreden op het podium of een andere strategische plaats. Iedereen heeft de keuze hoelang ze hun aandacht richten op de goochel act of verder gaan met socializen. Dit is geschikt voor ieder feest, of het nou een familiefeest, verjaardag of bedrijfsfeest is. Uiteraard kan je ook voor een combinatie kiezen als je gekozen goochelaar daar bekwaam in is. Wat denk je van een welkomstact aan de deur, tafelgoochelen of in een hoekje op een strategische plaats? Dan is de afsluiting een walkaround of een centrale act.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *