Newborn fotografie Rotterdam

Newborn baby

Heb je weleens gedacht aan newborn fotografie in Rotterdam? Misschien niet, want je hebt waarschijnlijk een hoop andere dingen aan je hoofd als je net een baby hebt gehad. Dat is logisch. Misschien verschoon je wel voor het eerst luiers, slaapt je kindje niet door en maak je dus korte nachten, heb je veel visite over de vloer of is het toch wel lastig dat je partner alweer moet werken. Kortom, je hebt een hoop dingen aan je hoofd, dus je pasgeboren baby professioneel laten fotograferen is misschien niet iets waar je 1, 2, 3 aan denkt. En toch kan het heel erg leuk zijn om je pasgeborene op de gevoelige plaat vast te leggen. We zullen nu uitleggen waarom dat zo leuk is.

Waarom een newborn shoot in Rotterdam doen?

Waarom het leuk is om een newborn shoot in Rotterdam te doen? Omdat je op deze manier een blijvende herinnering hebt aan hoe je kindje eruit zag toen hij of zij net geboren was. Hoe leuk is dat? Op deze manier blijft de herinnering springlevend. Foto’s maken is ook wel nodig, want voor je het weet, en nee dit is echt geen cliché, gaan ze opeens uit huis. De tijd lijkt namelijk echt te vliegen als je kinderen hebt, dat zullen mensen met kinderen altijd kunnen beamen.

De shoot

Bij een newborn shoot maakt een professionele fotograaf of fotografe een prachtige foto van je kleintje zodat je altijd weet hoe je kindje er als baby uitzag. Hoe hij of zij lachte, hoe haar expressie was toen ze net op aarde kwam. Laat de foto inlijsten, hang hem aan de muur en kijk er elke dag naar. Want voor je het weet is je kleintje groot, krijgt hij/zij een vriend(in) en heb je geluk als hij of zij je telefoontjes beantwoordt.

Gewoon bij jou thuis

Maar even terug naar de newborn shoot zelf. Uiteraard is het mogelijk om ook zelf met je baby op de foto te gaan. Daar ben je volledig vrij in. Overleg altijd even met de fotograaf of fotografe wat je wensen zijn, dan kan hij/zij daar rekening mee houden. Het fijne aan zo’n fotoshoot is trouwens dat deze vrijwel altijd gewoon bij jou thuis gehouden kan worden. Je hoeft dus niet in de weer met vervoer en je baby. Dat scheelt. Dit is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor je kindje. Een vertrouwde omgeving is namelijk, zeker in de eerste jaren van je kleintje, erg belangrijk voor zijn of haar ontwikkeling. Een derde punt waarom een shoot bij jou thuis fijn is, is dat je het goed kan plannen met het dutje en de maaltijden van je baby. Regelmaat is namelijk erg belangrijk voor je kleine kind. Kortom, denk er eens aan om een newborn shoot in Rotterdam te houden, om je kindje voor altijd te blijven herinneren hoe hij/zij was vlak na de geboorte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *