U wilt een pedicure in Spijkenisse boeken?

Pedicure

Met de lente en de zomer in aantocht wordt het weer belangrijker om mooie voeten te hebben. Ze worden weer zichtbaar in sandaaltjes, en dus gaan veel vrouwen (en ook mannen!) weer een pedicure boeken. Als je specifiek een pedicure in Spijkenisse wilt boeken dan kun je daarvoor terecht bij Pedicure praktijk Astrid van Hoek. Astrid biedt namelijk naast manicures en diverse soorten massages ook pedicure in Spijkenisse aan. Tijdens deze behandeling worden je voeten ultiem verzorgd en indien gewenst gemasseerd. Je kunt namelijk zowel de basic behandeling kiezen als de ‘pedicure de luxe’.

Pedicure in Spijkenisse inclusief voetmassage

Niet iedereen kan er goed tegen, maar een lekkere voetmassage doet de meeste mensen heerlijk ontspannen. Bij deze salon voor pedicure in Spijkenisse kun je daarom je pedicurebehandeling aanvullen met een heerlijke voetmassage van 10 minuten. In dat geval kies je voor de Pedicure De Luxe. Daar zit naast een voetmassage ook een extra voetscrub en een voetpakking bij, die tevens niet in de basisbehandeling zitten. In de basisbehandeling zitten natuurlijk wel alle normale pedicurehandelingen, zoals het knippen van de nagels, het verwijderen van likdoorns en eelt, het reinigen van de nagelomgeving, etc. Als je de nagels gelakt wilt hebben dan kost dat net als wanneer je voor de extra luxe pedicure wilt gaan ook iets extra. Dit hoeft uiteraard niet. Als je enkel de basisbehandeling wilt doen dan kost dit je slechts €27. De Deluxe behandeling kost €40 en als je je nagels gelakt wilt hebben dan kan dat vanaf €10, afhankelijk van het type nagellak.

Pedicure of manicure bij deze salon in Spijkenisse

Je kunt niet alleen voor een fijne pedicure terecht bij Pedicuresalon Astrid van Hoek. Ze verzorgt namelijk ook manicures. Tijdens deze behandeling worden zowel de handen als de nagels mooi verzorgd. Dit is ideaal voor mensen die liever geen neppe nagels willen, maar wel willen dat hun nagels er mooi uitzien. Net als bij de pedicure behandeling kun je bij de manicure zowel kiezen voor een basic behandeling als voor een DeLuxe behandeling. In de basic behandeling zitten enkel het vijlen van de nagels, het verzorgen van de nagelriemen en een hand- en onderarmmassage, en bij de Deluxe behandeling zit er een scrub en parafinepakking bij inbegrepen. Ook bij de manicures geldt dat het wat extra’s kost als je de nagels ook wilt laten lakken in een klein naar keuze. Maar of je nu voor een pedicure of manicure gaat in de mooie salon van Astrid van Hoek, je nagels zien er sowieso weer netjes en verzorgd uit, of je nu besluit ze ook te laten lakken of niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *